onsdag 8. juli 2009

Dag 4

Dagens tiltak: supplering av garderobe. Det er en stund siden vi skjønte at hvis man vil gå mest mulig i fred som vestlig jente utenfor turistseosngen gjelder det å prøve å overholde indiske kleskoder sånn nogenlunde. Dekk helst til både skuldre og knær, og vis aldri frem begge deler på en gang. Telt-aktige skjorter og skjørt herved skaffet.
Dagens rettelse: Det er slett ikke 42,5 grader ute, men 50! Innfødte kilder kan bekrefte mistanken vi har hatt hele veien – i dag var vi begge nemlig farlig nær ved å drukne i vår egen svette.
Dagens skrekkopplevelse: Rickshaw-tur med råskinnsjåfør. Hvordan forklarer du en mann som ikke snakker engelsk at du ikke nødvendigvis synes det er en god idé å prøve å presse mini-mopedbilen han kjører inn mellom en lastebil full av kuer og en buss overfylt av svette mennesker, uansett hvor mye han tuter på dem, når farten sikkert er 70 km/t? Forferdelig, forferdelig og bittelitt spennende.

1 kommentar:

  1. Det ser jo ut som dere takler orienten særs godt. Ikke svett i hjel. Ikke bli kjørt i hjel. Og fortsett å oppdatere bloggen, vi venter i spenning.

    SvarSlett